Kapcsolat

RÓLAM

1991-ben születtem Körmenden. Nem titkolom, hogy papíron (egyelőre) nem vagyok bölcsész: népegészségügyi ellenőr és biológus végzettséggel rendelkezem, doktorandusz vagyok. Emiatt első hallásra gyakran furcsán néznek rám irodalmi berkekben, de már megszoktam, és meg is értem. Nagyon fontos nekem az írás, és habár sok bevételem nincs belőle, nem hobbiként tekintek rá, hanem az életem meghatározó szegmenseként – biztosan vannak még így ezzel páran, aminek örülök, hiszen mindig szívesen ismerkedek írás-olvasás kedvelőkkel. Ha újrakezdhetném, valószínűleg nem csinálnám másképp, az önmegvalósítás luxus, a legtöbbeknek, még ha naponta irodalommal is foglalkoznak, nincs lehetősége csak írni, éjszakákból, hétvégékből kell lecsípni darabokat a saját alkotásokhoz. Jó kérdés, megéri-e, hiszen rettentő nehéz ez út, mégis szép és izgalmas.

E-MAIL

volgyinusi@gmail.com

MOLY

Általában nem írok hosszú kritikát, többnyire pár soros gondolatokat közlök az olvasmányaimról, mégis szívesen rögzítem, milyen nyomokat hagyott bennem egy-egy könyv (általában regény). Íróként minden nap félek egy picit, mit fogok a saját művemnél találni, ezért is próbálok úgy fogalmazni, hogy ha valami nem is tetszett, ne legyen sértő a véleményem (rájöttem, hogy ezen a téren is sokat lehet fejlődni).

INSTAGRAM

Szeretem a felületet, szívesen készítek rá tartalmat, bár néha egy kicsit monotonnak érzem a saját könyves, idézetes, természetjárós posztjaimat, úgyhogy ekkor szüneteltetem az aktivitásomat – bár idővel általában újra kedvet kapok a fényképezéshez. Kár, hogy képaláírás-készítésben nem vagyok a toppon, de végül is, tudok így élni.

Facebookon nem vagyok aktív.